INTERACT

INTERACT

Mediation & Education

Bij INTERACT Mediation & Education werken wij volgens strenge en duidelijke MfN- richtlijnen. MfN staat voor Mediationfederatie Nederland. Het is het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland. Dit keurmerk is opgericht in 1995. Toen heette het NMI: Nederlands Mediationinstituut.

Natascha is een volledig gekwalificeerde en geaccrediteerde mediator met uitgebreide ervaring in het bemiddelen van conflicten. Ook heeft zij ruime ervaring in het coachen van (jong)volwassenen op het gebied van mentaal welzijn, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Natascha heeft trainingen gegeven en heeft in de loop van haar carrière samengewerkt met een breed scala aan opvoedingsexperts. Natascha heeft veel ervaring met het onderwijzen van opvoedingsonderwerpen over zelfrespect en zelfbewustzijn met een focus op vroege ontwikkelingsstadia en communicatie bij jongvolwassenen.

Natascha is ook actief geweest in het bedrijfsleven. Zij is binnen vele projecten actief geweest zoals onder andere implementaties, communicatieprocessen en conflictzaken. Een aantal van deze bedrijven zijn Ordina, Rabobank, KPN, Agentschap NL en de Belastingdienst. Deze ruime ervaring binnen het bedrijfsleven en de specialisatie arbeidsmediation zijn voor Natascha het fundament om als mediator zakelijke- en arbeidsgeschillen te helpen oplossen. Haar ervaring binnen de overheidsinstellingen stellen haar mede in staat de juiste hulp te kunnen bieden bij arbeidsconflicten.

Natascha verzorgt als docent onder andere de Agogische vakken, de vakken Communicatie en de vakken Burgerschap/ Maatschappijleer bij onderwijsinstelling ROC van Twente waar zij ook het stagebureau coördineert.
Natascha is een volledig opgeleide en geaccrediteerde familie- en arbeidsmediator en tweedegraads docent.